ΕΛΕΝΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

- MRCOphth - ΚΑΒΑΛΑ

Ειδίκευση & Μετεκπαίδευση στη Μ. Βρετανία Μέλος Βασιλικού Κολεγίου Οφθαλμιάτρων Λονδίνου

Η χειρουργός οφθαλμίατρος Έλενα Τσεσμετζόγλου διατηρεί το ιατρείο της στην Καβάλα από τον Οκτώβριο του 2010. Μετά από εκπαίδευση 15 χρόνων στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γενέτειρα πόλη της.

Με ανώτατες σπουδές, χειρουργική και παθολογική εμπειρία και ολοκληρωμένη ειδικότητα στη Μεγάλη Βρετανία, η οφθαλμίατρος μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία παθήσεις του οφθαλμού, όπως ο καταρράκτης, η εκφύλιση ωχράς, η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, το γλαύκωμα κ.ά. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Norwich του Ηνωμένου Βασιλείου στην παθολογία του Αμφιβληστροειδούς (Medical Retina).
Με επαγγελματική συνέπεια και γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο, προσεγγίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Χάρη στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει το ιατρείο της στην Καβάλα, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου οφθαλμολογικές υπηρεσίες.

Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Οφθαλμιάτρων του Λονδίνου, στο όποιο έγινε αποδεκτή μετά από σειρά επιτυχών εξετάσεων (MRCOphth).

Σκοπός της παρούσας ιστοσελίδας είναι να γνωρίσετε την οφθαλμίατρο Έλενα Τσεσμετζόγλου και να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες για τα μάτια σας, με όσο το δυνατόν πιο απλό τρόπο.

Διαβάστε το αναλυτικό βιογραφικό της ιατρού.

Έλενα Τσεσμετζόγλου

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Αβέρωφ 4 (Μέγαρο Μπάτση)
Τ.Κ. 65302, Καβάλα
Τηλ.: 2511101418  
Κιν.: 6973009737
e-mail: info@ofthalmiasis.gr